8 dagar kvar o tjuvstart på söndag

Ån vad jag längtar tills EM drar igång nu! 8 dagar kvar.
Känns som att landskampen på söndag kan bli lite intressant ändå. Får springa hem efter jobbet...
Den där domkumentären om Zlatan får man ju ta o kolla på med. Men med tanke på vilken kanal som har gjort den så är mina föväntningar inte så höga.

Idag har jag jobbat hela dagen, känns sådär kul att veta att man ska jobba varje dag fram tills tisdagkväll nu när det ska va sånt toppenväder! Men men, klirr i kassan, ett hopp om att väret håller i sig + att det är helt okej att jobba!

Lillsyrran o hennes klass åkte till Marmaris idag. Mot en solkräms-muta gick hon med på att messa mig tre gånger under resan och tala om hur läget är. Vilken hysterisk mamma jag kommer bli en vacker dag när jag är orolig för min lillasyster som är tio gånger mer mognare och klar i skallen än vad jag va när jag va 19 (eller 25 med för den delen).

J är och dricker öl med några kompisar o här sitter jag och njuter av att vara ensam några timmar. Vet att jag skrivit det förr, men såfort jag får tid till att vara ensam hemma så plockar o städar jag - det är lite terapi nästan. Käkade ute i trädgården innan han gick, gud va skönt att det är sommar! Imån ska det dessutom bli nästan 30 grader varmt. Hoppas jag kan sluta kl två, då ska jag hem o pressa en timma eller två.

Dom nya utemöbels-dynorna va toppen - tack mamma som köpte o levererade dom hem till dörren!

Familjen O/E kommer hit imån o grillar! Mys mys!

Nu ska jag strax sova!
Ha det kalas!

då va sommaren igång

Startade första dagen på sommarlovet med en rejäl bakfylla utan dess like. Ska aldrig mer dricka öl som är över 4,2. Och aldrig mer än 4 stycken. Då borde jag ju slippa nära-döden-upplevelserna!

Festen hos Cissi var lyckad o rolig, min kyckling blev bränd, men jag hade ju lite grönsaker att trycka i mig med! Himma rolig lek vi gjorde, alla hade skickat in 5-10 saker/händelser/etc. om sig själva o sen hade cissi gjort ett quiz av det hela. Mycket roligt och underhållande. Det är väll nu det är lämpligt att skriva: Man lär sig nånting nytt varje dag!

Kände mig inte helt obakis idag heller, men efter en mysig lunchrast från jobbet med min J inkl. glass blev det bättre!
Va inne på JCs rea som nog va det sämsta på länge, ta i lite om ni skyltar med rea o ha inte bara 5 olika plagg, lite onödigt med både tv-reklam o tidningsreklam om ni sen inte rear alls för 5 öre. J hitta dessutom ett par skitsnygga jeans men jeanstillverkarna för det märket hade nog inte alla hemma. J provade 33-32, men insåg att dom va för korta men satt bra i övrigt, så jag hämtade 33-34 som va aaaaldelses förstora. 32-34 satt jättekostigt dom med. Den oerhört (inte) trevliga säljaren förklarade att ett par byxer ändras i vidden också om man tar ett par längre. Men jagmenar tum som tum, 33 " är väll 33" och inget annat? Jobbar ju i en herraffär o våra jeans ändras inte så radikalt mycket så att det ser ut som en helt annan bralla bara för att längden förändras. Jeans e fan svårt, va längesen jag hade ett par "dom-här-jeansen-e-jag-kär-i-o-jag-överger-dom-aldrig"-jeans.

Kom hem från GinaTricot's V.I.P. kväll vid kvart över sju, hittade nada. Tycker det är jobbigt med massa stressiga människor som ska fynda. Jag vill fynda i lugn o ro. Men väl hemma så gick jag o J ut i trädgården och grillade korv. På lördag kommer våra nya trädgårdsdynor, dom andra flyger det ludd ur. Gammla-gammla.

Nu ska jag sova, ska upp om 8 timmar o 15 minuter.

På lördag blir det grillat i trådgården igen, gud va mysigt!

Ha det kalas!

nästan borta

För er som vart i min närhet de senaste 3 dagarna så har ni säkert märkt av stressen och ångesten som vart som en grå dimma runt om mig. Idag efter att jag vart i skolan med lite plugg-änglar så hade jag svårt att andas.
Stackars syrran, hängde med henne nu i eftermiddags! Har nu gjort allt som hon sa att jag skulle göra, bortsett från att lägga mig i tid. Svårt när man känner sig stressad... men nu är det väll dags!
Träningen och solningen gjorde trots allt susen, fast nu är det inte speciellt mycket jag kan göra för att påverka resultatet imån.

Ja då har man upplevt tenta-ångest också. Ush och fy! Men nu är den nästan borta.

Tänk på mig imån mellan 9-13.

Ha det kalas!

jag blir snart galen

Har verkligen trott att motivationen ska komma, men det gör den inte!! Kommer den inte ikväll så vet jag inte vad jag gör. Sitter o tragglar, drar mig i håret, suckar av tristess. Läser lite om nått jag borde kunna och kommer på mig själv med att tänka på nått annat. Jag håller alltså på att motarbeta mig själv. Det är som i tecknade filmer där det sitter en djävul på ena axlen och en ängel på andra, bara det att i mitt fall sitter en plugghäst på ena och en glad och sprallig tjej som vill ut på den andra.

Vilken tur att jag ska träffa lite plugg-änglar imån!
(bild 1 är tagen härifrån)
(bild 2 är tagen härifrån)

Ha det kalas!

klar för idag

Ja nu e klockan tre, vilket betyder att jag är klar med pluggandet för dagen. (Det är ju ändå lördag!)
Vilken j*vla kontroll man måste ha på sig själv för att kunna sitta inne vid datorn o plugga när det är så fint väder.
Men nu sitter lite mer än vad det gjorde innan, imån ska jag göra övningstentor m.m. och på måndag repetera skiten. På tisdag e det tenta och på kvällen ska jag dränka mina sorger tillsammans med övriga klassen.

Saker jag roat mig med när jag vart mindre effektiv i mitt pluggande:
1. Spela in föreläsarens röst på mobiltelefonen (partytrick inför tisdagkväll)
2. Äta upp rester av tårtan (gött)
3. Skriva på min blogg o läsa andras
4. Bädda sängen (som inte vart bäddad med överkast på vääääldigt länge)

Ha en fin eftermiddag och kväll allihopa!

ESC & EM

Stackars Charlotte Perelli - än en gång trackaserad för sitt utseende. Kan inte vara lätt att vara kändis. Kan väll hålla med om att hon blev lite väl smal men i övrigt så ser hon väll inte transig eller vampete ut som normännen tydligen hade sagt.
Jaja, låt dom hålla på. Ska bli intressant att höra om Frankrike blir avstängda eller ej. Komentatorn får nog gå till arbetsförmedlingen på måndag i alla fall. Men - på tal om musiken - Charlottes låt är ju bra, den kommer hamna nånstans mellan 4-10:e plats tror jag. Fast lyssna inte på vad jag tror, jag trodde ju att The Ark skulle vinna förra året!

Det är väll helt okej om Zlatan inte spelar precis heela tiden, det är ju inte direkt att vi inte har resurser på bänken. (ALLBÄCK) Men sen tror jag det är mest spekulationen, det har ju inte kommit nått vidare klart uttalande från nån som är trovärdig. Ta det lugnt, jag vet ändå hur EM kommer sluta för Sveriges del:
Vi går vidare från gruppspelet som tvåa och får då möta antingen Frankrike eller Italien för att då åka käpp-rätt ut ur turneringen.

Unrar just om systrarna E har vart och kollat in landslaget i Stenungsund?

Nu ska jag återgå till pluggandet. Har nedrullat i sovrummet så att jag slipper se det fina vädret...
Ikväll blir det grillning efter att J och J2 mfl har vart och spelat tennis.

Ha det kalas!


Marcus Allbäck
(bilden är tagen härifrån)


den eviga medelmåttan

Ja här kommer ett jävligt muntert inlägg.
Från att vakna på topp så känns allt just nu bajs.

Har suttit o mer eller mindre pluggat hela dagen, bytte bort min tid på jobbet imån för att fortsätta plugga. Kännde mig allmänt ångestladdad men det kändes lite bättre när jag fick bort tiden imån. Kom på att tentan i juridik nog blivit registrerad idag så jag gick in o kolla för att inse att jag är den eviga medelmåttan: har inte ett enda VG, utan som vanligt är jag några poäng under VG. Jag tycker inte det är rättvist! 3 poäng, tre ynka pisspoäng.

Ni vet han den där gubben i Varberg som brukar ropa massa saker åt folk, bland annat "jävla p-bönner"? Han e liten och har enorma glasögon, kan inte komma på vad han kallas, men ja, han iaf... Han gick precis utanför huset här och ropa: "Jävla piss-Varberg!" Kunde inte en lite mer munter person ropat: "Det oooordnar siiiig!" istället... Hade vart mer lämpligt!

Nu ska jag ha ett pepp-talk med mig själv, sen hoppas jag på att J kommer hem så att han än en gång kan sätta sig ner brevid mig och tala om för mig hur bra jag egentligen är. Det är det enda som hjälper!!

Ha det kalas.

pluggtorka?

Är det bara jag som känner att motivationen kring mikro och makromålkedjor, strategiska och taktiska målgruppsanalyser, lojalitetsmatriser m.m. inte är speciellt stor?

Bara att bita i det sura äpplet.

pluggångest

En prinsessas blogg

Oj, vilken dag jag hade igår! Kunde inte ha fått en bättre födelsedag, kände mig verkligen som en prinsessa!

Efter tårtkalaset gick jag o J ner till en pub och käka och tog en öl, sen gick vi fnissande därifrån och köpte godis för att sedan gå på bio - Indiana Jones. Den va som vanligt, bortsett från en stort misstag i manusförfattandet. Ska inte avslöja vad, men både jag o J tyckte nog att det kändes lite väl "ute". Men men, rolig va den och helt klart sevärd trots att J ytryckte sig såhär: Det va nog den sämsta film jag sett på bio!

För att runda av kvällen gick vi till BnB o tog en öl med två kompisar.

Somnade som en prinsessa och vaknade som en prinsessa, kort och gått en helt underbar dag igår!

min 25års tårta
Min vuxen-tårta


Nu är det tenta-plugg som gäller för resten av dagen!
Ha det kalas!

Från en prinsessa till en annan, kolla in den här bloggen! Like a star, like a hero!

25 år (forts.)

Plötsligt händer det:
Varje år på min födelsedag brukar jag ringa eller sms:a min bror lite innan midnatt och informera om vilken datum det är. Men i år var han en av de första att grattulera, så vad säger man? Jo, plötsligt händer det!

När jag ändå är inne på att mobba min bror lite såhär offentligt så kan jag berätta en händelse från helgen.
Vi sitter ute i uterummet hemma hos pappa och har precis haft ett "tequila-moment". Brosan har dock redan gått över till sitt rödvin och av en händelse så råkar han spilla ner min sprillans nya tunika. Men snabbt som ögat får jag av mig den och har ju saltet rätt tillgängligt. (5 min senare spiller bro även ut rödvin över en vägg i köket) Igår la jag iaf en stund på att fåbort rödvinsfläckarna med hjälp av lite Vanish (typ halva flaskan). Men - det gick bort så jag messar honom och meddelar detta och får till svar: Oj, mins ingenting av rödvin på din klänning! Lite kul... kanske därför det tog 2,5 timma att gå rundan i lördagsnatt med?

Pappa var här nu i morse och drack kaffe och lämnade sin födelsedagspresent från han o brosan o lilla mor. En sprillans ny, superfin och jättebra digitalkamera! Oj va glad jag blev! Tack så jättejättejättemycket!

Har dessutom fått mysfrukost och lijor av J, tack!
Pga att jag brukar kolla in eventuella gömställen i lägenheten några dagar innan jul o födelsedag så har J lite ärenden nu i eftermiddag. Vissa barnsliga beteenden finns tack o lova kvar, men det är väll dags att säga att det känns faktiskt helt okej att bli 25!

Eftersom jag är så vuxen och mogen så ska jag nu lägga ner några timmar på tenta-plugg innan det blir tårtkalas vid fyra. Farmor, farfar, mamma, syster och morbror med familj kommer och äter av min jätterosa tårta!

Ha det kalas - det ska jag ha!


25 år


frukostmöte

Idag hade vi i BCP07 ordnat ett frukostmöte för våra partnerbutiker och även bjudit in Kenth Åkerman att föreläsa för oss. Till viss del inspirerande, till viss del var han rolig och entusiastisk, men jag kan ändå inte låta bli att undra om aldrig en sådann människa vaknar upp o måste kämpa extra mycket för att ("knäpp" "knäpp") le. Det spelar ju hursomhellst ingen roll hurvida han har en dålig dag eller ej, han va ju och föreläst för att väcka tankar hos oss. Ska nog tänka lite på det där med 5 minuter, 4 ggr om dagen. För er som inte va där så gick det kort och gott ut på att under dom 5 första minutrarna på morgonen, på jobbet, påväg hem från jobbet och hemma, inte vara grinig o tvär utan istället vara glad. Kan jag iofs måga gånger känna är ganska så självklart, men som sagt även solen har sina fläckar och även jag är grinig imellanåt (!!!), hellst när jag haft en lång dag, handlat och det spöregnar och så kommer jag hem pissblöt. DÅ är det svårt att vara glad.

Men det är väl inte meningen att man ska köpa allt som en föreläsare säger, det skulle ju mer vara hjärntvättning. Har precis som han sa tagit till mig vissa saker, lustigt att han kunde veta det.

Ett citat från dagens föeläsning som Kenth Åkerman sa idag i samband med en butikschefs ansvarsområden:
"Gör inte 1 sak 100% bättre utan 100 saker 1% bättre"

Nu ska det pluggas och även skickas lite rolig fakta om mig själv inför avslutningsfesten hos Cissi den 27e maj. Ska bli kul att se vad det kan bli av detta!

Ha det kalas!

hagelhjärtanfrukost

Oj va det haglade här precis!

Skrev ju nyss att ni skulle slippa bilder på bloggen från min mobil, men nä det går inte att undvika!
Och nu blev ju bilderna bra dessutom.

None None

Igår när jag va o handlade på bakfyllan utan något som hellst i magen blev det en hel del onyttiga inköp...
Kakor, digestivekex, ostbågar, glass och cola. J skulle laga mat vilket resulterade i pizza från Campino och efter det kunde jag knappt röra mig. Så nu står allt sånt gott i köket och bara ropar på mig, och jag som bara ska äta sånt på helgerna.

Kan ni också bli sådär sålda på varor som ser lite söta ut? Skulle handla frukost grejer igår med när jag handlade massa glass o grejer och då blev det rosa Yoghurt med müsli med rosa grejer och hjärtformade vete-puffar. Hur gulligt som hellst, vilken underbart lättlurad konsument jag är!
image180


Imån är det frukostmöte, ska upp klockan 05.20 - då ringer lill-M mig så att jag kommer upp och jag ringer vidare till E så att hon också kommer upp.

Nej, nu ska jag ställa mig framför spegeln o köra mitt tal några ggr till!
Ha det kalas!

underbar helg

Oj vilken helg jag har haft!
Systrarna E och två förväntansfulla barn dök upp i fredags efter mycket strul med mobiltelefonerna. Stackars J fick vänta jättelänge med att dricka första ölen. Det va minsann en historia i sig!
Efter två flasker vin, matlagning, fixande i uterummet och grill-förberedelser inför min 25-årsfest dagen efter och en forlorad hockematch stöp vi alla i säng. Pappa snarkade så mycket att J vart imponerad över att han faktiskt KUNDE sova i oväsendet. Hur Chilli kan sova där är även det en gåta...

Systrarna E och barnen for in till stan medans jag gjorde iordning pastasalladen och trodde att jag skulle hinna göra fruktsallad + dukning, men nej... allt tar så mycket längre tid när man gör till 17 pers till skillnad mot 2. Smart jag är som inte inser detta! Tack gode gud att jag hade sånn bra hjälp!

Fick så många bra paket och dessutom pengar så jag kan köpa en digitalkamera (skrolla neråt så ser ni troligtvis för sista gången bilder från min mobiltelefon). Ska ändå va en bra kamera men bilderna blir sådär då och då. Ibland blir dom jättefina, men det har kanske med att göra vilket tillstånd jag är i med.
Fick en hel låda med "bra att ha i sommar"-saker av Eve o Malin. Bland annat Bitter Fittan och anti-aging crem.
Tack vänner, tycker om er också!


Festen blev jättelyckad, se själv:
            

Så i veckan ska så ska det inhandlas digitalkamera och underkläder. Fick ett presentkort på H&M av systrarna E vilket inte kunde komma bättre till pass. Min favorit BH börjar sjunga lite på sista refrängen!

Vill avsluta med en bild på Nasse som Js systerdotter bär med sig vart hon än går!
image177


Ha det kalas! Och stort tack till er allihopa som firade mig i helgen! 

hjärnsläpp?

På söndag är det dags att börja plugga på Marknadsförings-tentan som är om inte mindre än 11 dagar.
Victoria Backham hävdar att hon inte kan tänka utan High heels, så det kanske vore ett knep inför den tentan...
Värt ett försök ;)

Nu åker jag!
Ha det kalas för det ska jag ha i helgen. (i dubbel bemärkelse)

jag är hopplös

För er glatt intetvetande så har jag försovit mig till följande saker:
1. Skolavlutningen i 9:an
2. Studenten
3. En nära väns dotters dop
4. och idag blev jag väckt av Cissi för 5 minuter innan dagens tenta.

Samanfattning: Jag ÄR hopplös!

Lungt och stilla när jag i princip står och skriker ut min vrede med min morgonstämma berättar Cissi att jag har en halvtimma på mig att infinna mig i tentasalen upp vid Sparbankshallen.
Sagt och gjort, jag drar på mig kläder, slänger i mig kaffe och en torr macka. Springer upp till tentan och infinner mig 09:20, slänger ett stressat tacksamt leende till dagens hjälte och på nått underligt vis lyckas jag hitta ro att skriva tentan. Nu är tenta tiden i skrivande stund, slut om en kvart och jag har ett lugn i kroppen som säger att tentan gick bra!

Dagens + och -

+ = tentan gick bra
+ + = jag har en rolig helg framför mig
+ + +  = dagshjälten cissi

- - - = den äldre mannen som alltid stör i tenta salen
- - = mitt dåliga sinna för att försova sig vid dumma tillfällen
- = att vårt papper alltid tar slut vid tentatillfällena

Nu ska det handlas!
Ha det kalas!

Respekt för Grandiosa

Finns ganska mycket saker som jag har lust skriva jättelångt om här, tex att Henke ska va med i EM, ett irriterande brev från banken eller andra saker som jag vanligtvis (bortom stress) brukar skriva om... Men så satt jag o J och åt kvällsmat nyss och då började vi prata om denna slående reklamfilmen -  o detta va jag ju bara tvungen att dela med mig av:

Grandiosa Lørdagspizza

"Vi snakker lørdags pizza vi snakker ekte kjælighet "

Denna reklamen va hur stor som hellst när jag bodde i Olso för några år sen - alla, precis alla pratade om den! Snacka om bra marknadsföring.

Att en "vanlig" fryspizza för 2 år sen kostade 55 NK är ju rätt sanslöst också... det är ju vad man får en pizaför inklusive dricka här i Sverige.

Nu ska jag ta in tvätten, sen väntar jag på att min M ska ringa. Hon är hemkommer från Linköping för min skull denna helgen och vi ska ta en promenad vid nio så att jag somnar gott och är utvilad till tentan imån.
9 timmars plugg blev det idag... mer eller mindre effektivt dock!

Ha det kalas!

image162
Jag o min M

trött tröttare martina

Sitter o tentapluggar, men jag är så trött att det blir inte alls mycket vettigt gjort.
Nu ska jag lösa två case till - det är mitt mål för dagen, sen får det vara bra.
Känns som att jag har rätt bra koll på läget ändå.

På fredag-em kommer delar av fam. E och vi ska åka it till min far o fixa inför lördagen, grilla och hänga.
Ska bli enormt skönt med en avslappnad helg tillsammans med vänner och familj.

Nu blir det Avt.L.

Ha det kalas!

vart är tiden?

Ja alla verkar i princip ha "häcken full" nu! Både kompisar som jobbar men nog framför allt de som går i skolan. Tänk på hur skönt det kommer kännas den dagen man är klar. Längtar...
"Klar" brukar ju inte existera i studenters värld, finna alltid nått man kan göra, men nu blir man faktiskt klar... tills sommarn är över, då e man o-klar igen!

Men innan allt är över ska det hinnas med både ett och två kalas, det första är i helgen o det ska minsann bli roligt!
Kommer bli en hel-helg och bäst av allt är att det är bortom stan. Älskar miljöombyte lite då och då och i synnerhet landet, hav och öar, skogen - you name it - den här tiden på året.

Nej helt allvarligt så har jag inte tid att sitta o blogga så mycket framöver - har även jag en hel hög av saker att ta tag i. Lika bara att göra det för ingen annan lär väll göra det åt mig, gissar jag...

Ville väll egentligen bara säga till alla därute som har det stressigt och körigt nu:
Vi kommer klara det och snart är det ett avslutat kapitel!

Ha det kalas!

skitsnack

Limp Bizkit - Break Stuff

Its all about the he says she says bullshit
I think you better quit
Lettin shit slip
Or youll be leavin with a fat lip
Its all about the he says she says bullshit
I think you better quit
Talking that shit
Its just one of those days
Feelin like a freight train
First one to complain
Leaves with the blood stain
Damn right Im a maniac
You better watch your back
Cause Im fuckin up your program
And then your stuck up
You just locked up
Next in line to get fucked up
Your best bet is to just stay away mother fucker
Its just one of those days


Är inte speciellt van vid skitsnack - men vist har det blivit lite väl mycket på senaste.
Är väll inte speciellt självupptagen och/eller intresserad av precis alla ska tycka det absolut bästa om mig, men det gör ont att höra saker bakom ryggen för att någon annan ska bli tillfredsställd och upphissad bland molnen. Kan inte komma på någon gång som jag blivit baktalad på det viste - men allt gör väll en starkare?
Men - jag antar att det är så det är och nu ska jag sluta ta åt mig - för att jag vet att jag kan så mycket bättre!
Vad vinner man på att trycka ner någon egentligen? Jag är en erfarenhet rikare - vad fick du ut av det?

Ha det kalas!

sol-pause

Ja det känns ju inte direkt som blogg-väder just nu, däravfrånvaron.


I fredags va jag o lillasyster på Spa. Mycket spännande, men vi kanske skulle valt att genomföra vår spa-upplevelse under en månad då temperaturen inte uppgår till minst 20+ eftersom man uppskattar värmen i bubbelpoolen o i bastun mer då. Ett litet minus var också att de inte fanns nått soldäck nära Spa-avdelningen där man kunde fått pressa lite. Men massagen va go och ölen på relaxavdelningen lika så, har alla Spa-anläggningar öl-tapp i relaxavdelningen? Mycket bra idée iaf!
Vår Spa-upplevelse såg till viss del ut såhär:

    
Före massagen - efter massagen - glad o avslappnad påväg därifrån



Sen bar det av till Lindberg där pappa väntade vid grillen. Det blev lime o chillimarinerad pangasius, hasselbackspotatis, vitlökssmör gjord av egenodlad vitlöksblast, samt en grek-inspirerad sallad. Va väll lite ljug där, jag o Johanna fick ju göra all skit-görat, typ skala potatis, göra sallad o allmänt förbereda så att pappa enbart kunde kommentera vad vi gjorde fel o sen ställa sig vid grillen och ta åt sig hela äran för den grymt goda middagen! ;)

 
I skogen i Lindberg



Grymt mätta och lite rosiga om kinderna efter en flaska rosévin satte Johanna sig tillrätta framför spegeln och jag intog min frisörposition och tre timmar senare hade vid prövat inte mindre än 3 olika balfrisyrer. Men bilderna på dom får ni inte se, ni får nyfiket vänta tills den 8 juni! ;)

Igår va det jobb, sen premiärgrillade jag o J! (Fast jag hade ju tjuvstartat lite dagen innan...)
Hockeyn fick ju ett lite snörpligt slut, men men... ny match idag.

Idag har jag en dag som påminner mycket om en dag i början av förra veckan - det är tvätt, plugg o solning. Underbart! Nu ska jag ut igen en sväng!

Ha det kalas!


11 timmar senare

Morgonen startade med frukost nere på V.vall och 11 timmar senare efter en isärklass udda dressmann-dag och en halvtimmes rast gick jag hemåt, men ömma fötter och trötta ögon. Men - guud va kul det har vart idag!
Stressigt - ja, men dagen bara flög iväg och de flesta är rätt roliga en dag som denna. Saknade inte ens mitt eftermiddagskaffe på jobbet, något som jag brukar vara väldigt noga med i vanliga fall! Faktum är att jag nog inte ens tyckte det va speciellt jobbigt att inte ha mer rast än jag hade. Om jag hade fått chansen att gå ut i solen en stund så hade jag garanterat slappat till mig!

Vinst mot Danmark i hockey-vm idag, rätt rolig match med!
På lördag... tippar på udda mål och 5-4 till Sverige!

Ha det kalas!

Burn baby burn...

Ja idag stog ju plugg, tvätt o sol på schemat och det blev mest av plugg o tvätt, men det kändes som att det endast va solen som gav resultat - och med råge dessutom. Är lite lätt rosa/röd med en brun skiftning.

 
Före och efter

Imorgon är det jobb som gäller - ni har väll inte missat att en viss herrbutik firar 10 år och har 50 % rabatt i hela butiken - det ni! Men först blir det en fin frukost med samtliga från jobbet, ska bli najs!

Och vet ni vad jag o lillasyster ska göra på fredag?
Jo vi ska på Spa!
Delkroppsmassage och bubbelpool!
Ska bli enormt härligt, min nacke och rygg har väntat på detta!

Tog en bild påväg hem från Längan, vist är det fint när allt börjat slå ut!
Sommrig vår


Nu väntar kudden!
Ha det kalas!

Today.

Dagen idag har bestått av att tvätta, plugga vid datorn och förena nytta med nöje - nämligen sitta ute i solen och plugga! Underbart skönt och jag har minsann fått färg, men ryggen är fortfarande vit. Nu är klockan lite över fyra o om två timmar sitter jag på ett möte om ett frukostmöte vi ska ha den 20 maj tillsammans med våra partnerbutiker som hjälper oss med utbildningen. Vi har lite idéer så vi får väll se vart det bär av!

Ja jeans finns ju i alla färger och former men det här va väll andå att ta i?
Mina kärlekshandtag må ha krymt till att enbart kännas som en skön karaktär jag har runt magen efter att jag började träna efter jul, men hur många tjejer kan ha sånna där jeans? Iofs skulle jag nog mest skratta om nån jag känner kommer i sånna, vilket antagligen aldrig skulle hända efter som de flesta jag känner har en förträfflig klädsmak (som jag gärna apar efter).
Alltså på den översta bilden så borde hon ju knappt kunna röra sig utan att se "muffen" (sorry vill inte att folk ska kunna söka på konstiga ord o komma till min blogg). Står i artklen dessutom att de är jättepopulära i Brasilien - så det är klart, dom kanske kör en Brazilian wax och känner inte att det är ett problem.
Ang den andra bilden så ser det ju mer ut som en blöja...

Nej, nu ska jag ta o göra en macka o sätta mig i solen en stund till innan det bär av till Längan!

Ha det kalas!

... så nu skrattar vi som bäst allihopa! Haha!


image149

Skrattar bäst som skrattar sist - haha!

För några månader sen fick jag ett sms från en överlycklig vän till mig. Hon skrev ungefär såhär:
"Haha, jag är kompis med Björn Gustafsson på Facebook det är inte du! Jag blev det först! Haha!"
Men skrattar bäst som skrattar sist:
image148
Utklippet är taget härifrån.


Ha det kalas!

Maybe she's sick or something?

Har ju helt glömt av att berätta en jätterolig händelse som inträffade när jag gick hem från jobbet i fredags. Det var studenternas årliga jippo-dag som iår höll till i socitétsparken och några meter framgör mig går just en student. Till saken hör att varje klass klär ut sig till något. Min systers klass va mjölkbakterier och på min tid klädde vi i min klass ut oss till militärer. Ja, vissa har bredare fantasi än andra. Framför mig gick som sagt en student och hon va klädd i rosa snobben-pyjamasbyxor och en turkos flees-morgonrock, samt puffiga (självklart rosa) innetofflor. Mitt i brunnsparken så kommer ett gäng turister med backpacks och de tystnar tvärt när de passerar den fulla morgonrocks-studenten. Jag som går en bit bakom kommer precis i linje med dem när den ena turisten i gänget säger till en annan: Maybe she's sick or something, do you tink we should call the police?
De trodde alltså hon hade rymt från nått psykhem eller nått. Mycket underhållande!

Den här helgen har jag garanterat ätit minst lika mycket som jag normalt gör under en vecka, är PM*! Ställde dessutom in träningen idag, för att jag o min J skulle hinna med promenaden och glassen innan HANS träning började. De första tjugo minuterna av vår romantiska söndags-promendad-med-glass gick alltså ut på att tala om för honom att om han inte promt hade sovit så länge och sen inte slappat och segat i 2 timmar så hade jag faktiskt hunnit träna och vi hade dessutom inte behövt stressa igenom vår dejt. Vet fortfarande inte om han köpte det resonemanget. Men när hans kompis ringde när vi sitter nere vid fästningen och frågar om han vill komma lite tidigare så kan jag ju inte låta bli att nämna en gång till: Hade vi kommit iväg lite tidigare så hade du ju kunnat va där lite tidigare. Summasumarum - söndagar är alltid min lediga dag och då tycker jag att man inte behöver sova jättelänge och inte sitta vid datorn i 2 timmar. Men, vi hade jättemysigt - som alltid!

Såg dessutom årets första Yes-i-fontänen. Fin sommartradition i Varberg och jättemoget.
image147
Observera ölburken...

Nu väntar kudden, blir två långa pluggdagar!
Ha det kalas!

* PM = Propp Mätt

Nytt rekord!

Jag har då än en gång gått och blivit en tönt. Lite titt som tätta fastnar jag för helt meningslösa spel och spelar dom tills jag nästan kräks. Bubble Shooter va ett sådant för ett par år sen. Man hittar det på humorsajten.com, under Flash och sen är det andra kolumnen med spel, 16e spelet uppfriån. Men nu spelar jag, vaje kväll innan jag somnar, QuadraPop på Js gammla mobiltelefon. Är det normalt? Varför inte läsa en bok eller en tidning istället. Nejdu... har ingen aning om varför. Igår slog jag hur som hellst mitt rekord, det nya är 81910 p.
Här är en som är något bättre, hoppas aldrig jag blir så grym!

image145


Har vart en lugnt och trevlig afton tillsammans med J o J, blev stor middag med förrätt o grejer. Är fortfarande mätt. Vi gick o hyrde film med eftersom vi missuppfattat tiden för hockeyn - till Js lillasyster stora besvikelse. Det blev The Hoax. Rekomenderas! Helt okej film.

Nu väntar kudden!
Ha det kalas

förfest med 2 x syskonen E

Sitter just nu o lyssnar på när J o J pinar de stackars guitar hero-gitarrerna. Låter sådär, men med tanke på alla öl de hävt i sig låter det relativt bra! Såhär såg det iaf ut lite tidigare ikväll:

image142


Har tagit det lugnt ikväll, ska jobba imorgon sen stog väll inte öl högs upp på listan idag för att vara helt ärlig. Trots detta va jag ändå på BnB på Happy bar in the hour! Men efter den stackars billiga ölen så vart det nog, kände mig lite lätt illamående... tanken på hur gårdagen var har ännu inte släppt!
Det blir nog stax utgång för syskonen här o kudden för mig!
Sparar mig till den 17e!!

Ha det kalas!

ångestdag

Utgång igår och ni som känner mig och sett mig "dagen efter" vet hur dåligt jag mår. Det är den enda och största anledningen till att jag dricker så sällan nuförtiden. Idag va givetvis inget undantag utan (uräkta det du kommer få läsa snart) jag spydde upp allt jag försökte få i mig mellan kl 9-16 idag. Allt kom upp: vatten, mjölk, resorb, cola utan kolsyra. Som om inte detta vore nog bankade mitt huvud så mycket att jag ville börja gråta! Klocka halv fem serverade min sambo mig två mackor - åt den ena och somna - vakna och åt den andra och fick behålla det! Vet inte hur mycket vatten jag druckit ikväll alltså. Nu tror ni säkert att jag dricker mycket, men nej!jag tål ju typ ingenting så förfesten bestod av 6 tuborg, en öl och en drink ute. Men som sagt, jag vet ju om hur jag blir, borde ju inte dricka mer än 4 öl och sen hälla i mig mängder med vatten. Så dagen har vart som rubriken: En ångestdag för att man ligger och spyr och inte gör nånting en dag som man är ledig på.

Va jätterolig förfest! Alltid mysigt att sitta en gäng tjejer o bara tjöta.

I helgen kommer nog mellansystern Eolsson o hälsar på! Ska bli skoj!

Nu ska jag o J se en film!
Ha det kalas!

Uppdatering 2008-05-02
Två bilder från Valborg:
 

RSS 2.0