Pappsen

Pappa 51 24/2 - 08

Min lilla pappa (som iofs inte är enbart min utan som jag även delar med Mattias, Johanna, Chilli och en hög med katter) fyllde i söndags 51, vilket vi firade med buffé, brödbak, whiskyprovning, Singstar och ett försenat paket som kom med posten så sent som idag. En darttavla!

mycket ledsamt

Idag, i all förtvivlan, gick jag en sista gång till Sacco - Varbergs roligaste väskaffär. De ska lägga ner så jag va inne för att ta ett sista förväl. Jag va iofs glad när jag gick därifrån för nu är jag en plånbok, ett par röda handskar (skiiitsnygga o matchiga till mina röda pumps) och ett grått BagLady halsband. Hade sedan innan ett armband i samma stuk, så det va värsta fyndet. Allt sammans slutade på totalt 187:- Prisvärt må jag säga!

Förväntar mig även en del shopping i helgen med Jessica, eftersom pojkarna ska på museum (tydligen är det nått museum som har en TV-spels utställning, kan det bli bättre?)

Det negativa är att jag missar matchen på söndag kl 16, men serien är ju klar så förutom att jag kanske missar en rolig match och tid med familjen så kommer det nog inte ske överdrivet stora förändringar i serien. Vi brukar ju alltid tippa lite på skoj i skolan, denna gång tippar jag 5-4 till Wic och 2032 i publiken. ( Jag vet, jätte töntigt att tippa publiken, men nu gör vi det)

Kommer även missa melodifestivalen - katastrof! Men jag har tröstat mig med Berts schlager test!

Idag har jag, Martina och Christian räknat budgetering, likviditetsbudget och balansbudget. Jag och C gjorde även klart vår presentation inför måndagens Företagslednings-redovisning. När man inte har dead-line så blir det en hel del snack istället, men va fasen, vi fick nog ut en hel del va det med!!

Ska nog söka om att få en mentor tills nästa läseår. Va på ett informationsmöte om det idag och det verkar riktigt kul o givande. Man träffar sin mentor, som man förövrigt blir ihop-matchad med, ungefär 1-2 ggr i månaden, går på seminarier med andra som har mentorer o.s.v. Känns som att det är ett mycket bra erbjudande som matchar min utbildning. Så varför inte? Har kanske en del jag kan behöva få hjälp med också.

Nu ska det lagas middag!
Ha det kalas, återkommer efter helgens bravader!

På begäran...

Är det bara jag som är så sen med att skaffa mig en blogg?

Eftersom många människor är så intresserade av mitt glamorösa, underbara och innehållsrika liv kommer här på begäran en blogg om enbart mig! Gud va underbart!

Klockan är strax tolv, vilket betyder lunch - Pasta sallad med kyckling står på menyn. Avundsjukan spred sig just i datasalen nere på Campus. Alla borde ha en Jonas som gjort pasatasallad för en hel armé när man kommer hem från bodypumpen, så att det finns tillräckligt för att ta med sig till skolan.

Nu klagas det på att jag inte engagerat mig i vår presentation som äger rum på måndag eftermiddag.

Inom kort:
 - Sthlm till helgen (smashing pumpkins, shopping m.m.)

Ha det kalas!


RSS 2.0