I ditt ansikte

Måste fösöka göra nått åt mina vita ballerina-dojjer, mina fötter luktar så äkligt efter att jag använt dom att jag nästan svimmar. Och det är inte ens på skoj!

Imån blir det en heldag av flängande fram och tillbaka.
Frissan på förmiddagen, sen till jobbet för att träffa RC:en o kolla lite papper inför sommaren, till Js skola för att hämta hans riktiga betyg eftersom han fått fel, hem o städa och till slut träning med sis på kvällen. Hoppas min lediga dag på onsdag känns lite mer "ledig". Vi får se...

En av Sveriges roligaste ståupare ska va med i ett program till hösten som heter "I ditt ansikte" verkar himmla skojigt! Bäst att skriva upp i almanackan!! September va det ja...

Hade upplärning med en tjej idag på jobbet, gud va hon charmade alla gubbarna!

Saknar min lille J nu när han åkt tillbaka till ön. Man tror att det kommer va helt okej att vara utan varandra, men saknar honom massa! Hellst efter en så mysig helg!

Nu ska jag äta lite kvällsmat (i min ensamhet)!
Ha det kalas!

1-2

Tror att Spanien vinner EM-finalen ikväll, med 1-2.

Om några timmar vet vi hur rätt/fel jag hade.

Ha det kalas!

man lär sig aldrig

Igår efter jobbet tog jag och J den röda-faran till Elgiganten och köpte Sims spel till hans minsta syster. Eftersom vi ändå va halvvägs ut till min far fortsatte vår roadtripp ut till honom. En lite halvtrött "dagen-efter-festen" pappa öppnade dörren tillsammans med en superglad Chilli som tydligen rullat sig i älgbajs en stund innan vi kom. När vi druckit kaffe och jag o J fått med oss både av pappas egenodlade vitlök och hans små morötter bar det av hemåt, för J hade fått en utmärkt idé: Vi går på Happy Hour och tar en öl eller två! Sagt och gjort, vi gick ner till BnB och pimpla lite öl. Det man hinner glömma av mellan varje gång man går ut och dricker öl tillsammans med J är att man kommer inte hemåt efter 1-2 öl, det blir alltid fler, men precis innan man ska gå ut o ta den där enstaka ölen så har man glömt det. Då tror man helt serriöst att man bara ska dricka en öl. Hur-som-hellst när happy hour va slut tyckte vi det va hög tid att vi sommar-invigde Bodegan. Helt plötsligt sitter vi och är lite småfulla och pratar med ett äldre par, några män i 40-50 års ålderna med gula kläder spelar på den lilla scenen nere på socitén, det låter sådär om dom men vi har iaf riktigt trevligt! Runt tio-tiden börjar vi rulla hemåt och klockan elva står kvällsmaten på bordet. Tur att vi hade köpt några folköl. 13 timmar tills jag ska infinna mig på jobbet inser jag att jag kommer vara bakis imån (idag). J ringer några kompisar och går ner på stan för ännu en ölrunda. En timma senare är han tillbaka och då har jag hunnit diska och göra jättefint i köket. Skulle ändå vara uppe och dricka vatten och då kunde jag ju likagärna göra fint i köket.
Satt uppe en stund och prata med min lille J - han åker trots allt tillbaka till ön ikväll - och vipp-som-vapp så va klockan 3. Ska upp vid nio, wops. Stupar i säng och vaknar med ett ryck för att jag tror att jag försovit mig. Det har jag inte, klockan är 8. Somnar om o får ett mess klockan nio av kicki som tycker vi ska skjuta fram vår inbokade frukosten till 10.30 för hon är så trött... Toppen svarar jag o somnar om, vaknar tio drar nått i klädväg över huvudet och liksom på rutin fixar iordning mig. Sjuk bakfylla, ont i huvet, törstig, yr o vimsig. Ciabatta, kaffe och cola till frukost, sjukt gott! Väl på jobbet klockan 12 är min kollega minst lika bakis och två timmar in på dagen ringer det från butiken mitt-i-mot och undrar om jag kan komma över så hon kan få sätta sig ner en stund och besöka toan, hon är nämligen också bakis och jobbar själv. Vad gör man inte för sina vänner!

Man lär sig sanerligen aldrig! Man vet att man ska och jobba, men man tänker bara för stunden och för stunden har man sjukt kul ihop med sin pojk och ölen är billig och det är sommar, vad är då ett arbetspass vid middagstid liksom. Men ush, aldrig mer... jag är för gammal! Undrar just när det blir såhär nästa gång.

Oj va jag inte mår bra

Hosta, feber och värk i kroppen. Känns inte alls bra!
Ska gå till sängs med min vän Panodil Zapp nu i en timma eller två. Det borde göra susen!
Har inte tid att vara sjuk, hoppas inte att det håller i sig.

Den sötaste kommer hem idag, har en överraskning till honom (och mig), snäll som jag är!

Ha det kalas!

mobilen är på jobbet

Jag glömde min mobil på jobbet, katastrof!!!
Har aldrig mina saker i nått skåp, men idag minsann la jag allt där, sen glömde jag mobil och snus i skåpet. Puckat.

Har köpt ett par jeans idag:

Ett par Lee i modellen VALE.
(Obs! Inte jag på bilden den är stulen härifrån)
Hoppas hoppas dom är ett ar favvo-jeans.

Lite högre i midjan och vet ni vad, kom i ett par i en stl mindre än vad jag brukar.
Träning lönar sig! Kan även andas i dom.

Vill rekomendera en blogg: Denna
Lyssnar inte speciellt mycket på honom mer än på radion osv men himmla rolig och mysig blogg tycker jag.

Mina fötter tar snart död på mig, ballerinadojjer utan sockar har en tendens att lukta underligt.

Ha det kalas!

mycket roligare


Mycket roligare att ta en bild av sig själv med mobiltelefonen och göra om den i PhotoFiltre.

Här kan du ladda ner PhotoFiltre helt gratis.

konsten att prata med telefonförsäljare

Kände mig lite hängig igår när jag vaknade, fast på jobbet kändes det helt okej. Gick och tränade med sis och efter det så kände jag mig återigen inte på topp. Att jag vaknade kl tio-i-tio i morse av en j*vla telefonförsäljare från Sköna Hem (premurerade på den när jag fick ett jättebilligt erbjudande på eposten, har förövrigt NIX-spärr på hemtelefonen, men har man vart preumarnt eller dyligt hos ett företag gäller ju inte det.) som skulle GE mig ett TACK-paket för att jag vart premurant tidigare, allt för bara 73,50. Allvarligt, jag FÅR ett tackpaket men får betala? (Grattis på födelsedagen, här får du ett paket, sätt över tvåhundra spänn på mitt konto, mitt kontonr står i grattiskortet) Efter att hon pratat på en bra stund om deras nya fräsha layout på tidningen och om en designerväska jag skulle få med som man kunde ha i tre olika storlekar beroende på hur mycket man skulle ha med sig och om ljusstakar i borstat stål som skulle vara jättefint att ha på vardagsrummsbordet va det ganska givet vad jag skulle svara. Tackade vänligt men bestämt nej. Damen med den märkligaste och mest irriterande dialekten frågade då om det berodde på att jag inte gillade tidningen som jag tackade nej, mitt svar blev:
- Nej för det första ringer du kl 10 på morgonen när jag har jobbat hela natten (det va ju förståss inte sant, men jag hade ju faktiskt kunnat haft ett natt-jobb, det vet väll inte hon? Sanningen va bara den att hon faktiskt väckte mig, och jag har dåligt morgonhumör), dessutom har jag redan väskor i olika storlekar och inget vardagsrumsbord där jag kan ställa dina borstade ljusstakar som du vill GE till mig.
Det va tur att hon babblade på i säkert fem minuter utan att jag behövde säga nånting för då fick jag ju tid på mig att komma på nått bra och elakt att säga som jag sen kunde ligga i sängen o ha lite dåligt samvete över att jag sa. Hon gör ju bara sitt jobb, men kan dom inte skicka ett mejl istället? Det är ju tio gånger större risk att jag tackar ja via mejl än att nån ringer hem och stör mig. Tycker faktiskt inte man ska få ringa hem sådär, hemma är ens fristad och vill man promt shoppa heifrån, ja då finns internet.

Har lite att göra innan jobbet. Har förövrigt långöppet (till kl 22) idag och några torsdagar framöver istan. Innan dess bör jag ha:
x ) * Plockat iordning och packa upp ordentligt
(    ) dammsuga
x ) * diska
(    ) sorterat tvätt

* Uppdatering: Klarade faktiskt av att göra 2/4!

Är glad om jag gör 2/4, men med min "räsertakt" hinner jag nog med typ att diska...

Ha det kalas!


solsken såklart - sista dagen på semestern

Idag är det ju naturligtvis strålande sol här uppe, sista dagen på "semestern". Så kan det gå!
Åker om 2 timmar, ska försöka gå en sväng runt ön innan. Jag o Jonas va ute igpr vid tio-tiden. Shit va det blåste!

Igår hände en lustig sak. Hade en dröm om en vän som jag varken träffat eller pratat med speciellt mycket den senaste månaden. Det va en sånn där drömm som känns jätteverklig och man kommer ihåg den in i minsta detalj och jag gick verkligen och tänkte på den långt in på dagen. Till slut så skickade jag ett sms: Hej, här kommer ett sms med lite tönt-varning! Drömde en jätteverklig drömm om dig inatt oich du sa att allt va dåligt och att du inte alls mådde bra, så nu undrar jag bara hur du mår? Kram M.
Det va inte riktigt allt jag drömde, men för att inte verka helt freaky så skrev jag inte hela drömmen.
Fick svar några timmar senare (vissa har ju inte semester): Oj, du är tankeläsare, X gjorde slut med mig igår så det känns väll inte helt på topp nej.
Grejen är den att det va precis det jag drömde! ganska läskigt, och just det att jag inte kunde sluta tänka på drömmen utan kände att jag va tvungen att kolla läget liksom... jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar heller.

Js syster har köpt Wii så vi bowlade igår. Losa ganska mycket... Känns jobbigt att inte åka härifrån med flaggan i topp. Sa till J igår att jag tänkte bowla med han tills jag vinner en gång, först låtsades han inte höra några gånger, sen så fick jag blicken "ja du kan väll få vinna en gång då..." Vanliga spel e ju sååå mycket roligare!

Nu är det frukost och nedpackning av mina greje, en vända runt ön, sen blir det färjan vid halv tre.

Ha det kalas!

bajsväder 2

Känns ju som höst för bövelen! Min solbränna är borta.
Jag och den bästa ska till värmen i augusti, kommer bli kul!

Sitter hemma i ett tomt familjen-E hus medans karlarna i huset är ute o jobbar. På min "att göra" lista idag står det enbart: Laga dagens middag! Älskar ju (som säkert många vet) att laga mat åt andra. När jag är 40-45 o trött på mitt jobb ska jag garanterat bli kock!

Imån är det avfärd hemmåt igen, tänkte åka tidigt och stanna till en stund i Göteborg!
Det lokala parfymeriet som säljer Elizabeth Arden produkter är helt slut på min foundation, så vad göra? Jag vägrar köpa nån annan. Får helt enkelt stanna i Götet o köpa en. Så ett litet tips till er från mig:  Helt underbar produkt, löp o köp, kostar kanske lite mer än en vanlig (kostar ca 250-300 kr) men den är desto drygare. Köper typ 2 om året.

Nu ska jag till Åstols-handelsbod!

Ha det kalas!



(det kommer bilder från midsommar när jag landat i Varberg igen)

bajsväder

Sitter ute på ön som flyter och det flyter minsann i allt regn...
Vi fick ett enormt godis-sug vid tio-i-sex, när det regnade som mest, tio minuter innan cafét skulle stänga. Glada i hågen promenerade jag, J och Js syster o barn ner till cafet. Väl hemma igen med en påse full av godis såg vi ut som 5 dränkta katter. men godis behovet blev i vart fall mättat.

Lite oväntat att Holland åkte ut igår, men men, så kan det gå...
Hoppas italien åker ut idag, är inte så förtjust i dom.

Nu väntar äggosten på mig!

Ha det kalas!

underbart är kort

Ja, det va säkert fler än jag som redan hade räknat med att Sverige skulle möta Holland på lördag - men icke sa nicke. Tji fick vi för att vi tog ut nått i förskott, men det är klart, spelar man nästan oavgjort mot Spanien och sen förlorar med 2-0 mot Ryssland så ska man inte vidare, så ojämn får man inte vara. Nu tror jag, som sagts innan, att Holland tar hem skiten. Är vi som England ni föresten? Har vart på löpet hela tiden om EM - varje dag - men inte idag inte. England nämner ingenting om EM på sina nyhtetssäningar. Det man inte pratar om, finns inte!

Idag har jag sjuk träningsvärk och har känt mig allmänt hängig. Kom hem vid elva från personalmötete och läste lite tills jag somnade. Men, igår blev jag o papps klara med vedklyvar-högen. Här ser ni resultatet:


Inte illa va?


Har ställt in träningen med sis idag (sorry, men jag hade stupat. Lovar att vi tar Bodybalance snart!)

Har precis avslutat en lipar-bok. Är det någon där? Lipade mer när jag läste PS. I Love you (dom påminner lite om varann) men denna va lite mer välskriven... trodde jag hade köpt nått lättsmält (lite skönt med sånt när man annars enbart läser kurslitteratur) men nej, det va en liparbok och den kändes orättvis! Därför jag lipa som en katt i slutet...

Nu ska jag ner till stationen o köpa tågbiljett. Imån blir det Åstol!
Längtar!

Ha det kalas!

skogshuggarvikning

Idag gick jag upp i ottan för att tillbringa dagen uppe vid min fars hönshus (utan höns) och klyva ved. Har precis duschat och är allmänt trött i hela kroppen. Lär somna gott inatt, vilket inte vore helt fel. Har sovit dåligt pga åska m.m. de senaste nätterna.

Nu tycker jag att min far ska åka in till stan o köpa mat så att han kan komma hem o laga mat så att vi sen kan ta en öl o hoppas på att Italien åker ut ur fotbolls-EM. MOOAHAHA!

Ha det kalas!

fotboll fotboll fotboll

Alla pratar om det!! Är det inte underbart?

Från att Zlatan gjode mål sist mot Grekland så va det precis som hela Sverige redan va i final. (iaf om man frågar Erlandsson) Har ändrat mig lite, har ett litet hopp om att Sverige går vidare från sin grupp o även där går vidare från kvartsfinalen. Men nja... är vi så bra att vi går längre? Den som lever får se. Men guuud va kul det hade vart!!

Tror att Holland kommer långt!
Tror även att Italien åker ut...

Lär väll få lite svar på det om en stund.

Who's tha man? Är det Zlatan feber i landet föresten?
Det heter liksom inte "Landslaget" längre utan "Landslaget och Zlatan".
Zlatan i all ära, han är så rolig att se in action att det finns inte. Men media bör väll inte glömma dom andra pojkarna. Eller tycker dom det är skönt att all fokus läggs på Zlatan kanske...?
Man märker iaf när ämnen tar slut för de stackars reportrarna. Vem är sexigast i landslaget? tex. Ja, Zlatan leder ju, men frågan va ju vem är sexigast i Landslaget och inte vem är sexigast i Landslaget och Zlatan? Haha... skoja bara!

Nu spelas nationalsångerna så TVn väntar för min del.
Ha det kalas!

--- Uppdatering kl 00.03 14 juni ---

Ja, milt sagt, Holland kommer gå långt!!
Synd bara att vi måste spöa Spanien imån för att garanterat slipppa möta dom i kvarten.

Nu väntar kudden!
Ha det kalas!

halvsovande

Den senaste veckan har faktiskt varit rätt stressande. Det har vart jobb, syrrans bal och student med div förberedelser, massa fotboll på TVn, och sist men inte minst: Malin har vart i stan. Igår va jag ensam hemma för första gången på väldigt länga. Det blev fotboll, disk och städning.
 
Är ledig idag så en del måste jag få gjort idag med, tvättar och plockar iordning lite...
Ska träffa en kompis från högstadiet. Ska utmana honom i mini-golf tänkte jag!

Syrrans student va hur bra som hellst, hoppas och tror att vi fick till den så som hon ville ha den. Är så otroligt stolt över henne, jättebra betyg, lagom vild, ger sig aldrig och är målmedveten!

Sommaren är inte direkt någon blogg-skrivar-tid märker jag. De flesta låter sin blogg gå i ide, så även jag, eller jag låter den väll halvsova.

Över midsommar blir det Åstol, ska bli riktigt skönt! Veckans som kommer är helt fri, pappa har semester så jag tänkte jag kunde erbjuda mig att hjälpa honom med nått ute på gården. Sjukt skönt att vara ute på landet har jag upptäckt, förr ville jag inget hällre än att komma in till stan, nu är det tvärtom. Men det beror väll på att man bor en stenkast från "city".

Har börjat bli irriterad på folk som frågar varför vi inte alltid har söndagsöppet! Okej att jag i framtiden vill bli BC och då¨måste tänka budget, budget, budget men jag vill även få ner den där shopping-hysterin som säkert inte är helt obekant för många. Söndagar är en dag som jag anser ska vara helt shoppingfri, det är en vilodag för alla, icke religösa och religösa. Amen och punkt!

Nu ska jag ut i det fina vädret!
Ha det kalas!

syrrans bal-slav för en dag



    


Rekomenderar alla som ska gå på bal att:
1. Ha en snygg baldejt
2. Ha en snygg klänning
3. Ha en bra bal-slav som gör dig snygg

Resultatet av dessa tre punkter ser ni ovan!

Lite andra folk i vimmeltåget från v.vall ner till socitén:
   
Simon (släkt), Jossan (mini-kusin), Christian (klasskompis) och några av syrrans kompisar.

Imorgon är det syrrans student!
Min lilla bajskorv har blivit stor!

Ha det kalas!

pepparkaka

Åh va skönt det har vart att vara ledig! Har legat på damerna några timmar varje dag, vart ute o käkat,druckit öl, badat i havet (2 ggr och samanlagt i ca 30 sekunder) och bara glassat!
Imån bär det av till jobbet några timmar, sen ska jag o J ut till Lindberg o fira lillasyster som fyller 19. Lär bli ett rätt lugnt firande för dels har hon vart på Marmaris i en vecka och sen är det balen dagen efter och studenten den 10e. Men lite mat o massa tårta får det väll bli!

Förövrigt så är jag inte längre mitt vanliga bleka jag, utan jag känner mig som en brun liten pepparkaka!

Nu ska vi käka, men innan dess så ska jag laga maten...

Ha det kalas!


19 år den 7/6
" ja må hon leva..."

oväntat

igår firade jag och J att han va klar med skolan, så vi tog oss ner till stan o käkade. Efter en dag på stranden så slog ölen ganska snabbt. Hursom hellst, efter maten, runt halv nio gick vi o hyrde film och då kom J på att vi nog skulle ta en öl till. Det va ju så härligt väder och det är ju synd att sitta inne. Efter den ölen kändes det som att allt va kört, kl ett inatt va vi hemma. Jag som har sagt att jag inte ska dricka - nu sitter jag ju här lite småbakis i Jonas stora blåa morgonrock.

Men, nu väntar Damernas på mig och i kväll ska jag ut o käka med jobbet. Sen blir det kick-off på Socitén. Blir nog skoj!

Ni som känner mig vet ju hur förvirrad jag kan vara ibland, igår slog jag rekordet!
Jag o M stog vid bankomaten och helt plötsligt säger M att hon minsann fått in skatteåterbäringen. Glad blir jag och knappar förväntansfullt på knapparna för att se om jag fått in min med. Tar dock endast ut hundra kronor (tack mig själv för att jag inte tog ut mer) tar minneslappen och kortet med GLÖMMER ATT TA PENGARNA! Inte förän vi är på Frukt o Grönt o ser att min stackars tarvliga hundralapp inte är med så fattar jag att min förvirring och glömska har slagit mig. Sa till M att jag aldrig skulle berätta detta för nån, att jag glömt ta med mig pengar i automaten men va fasen...

Nä, nu bär det av till havet...

ha det kalas!


RSS 2.0