i korthet

Vilken dag jag har haft!

Somnade tidigt igår, vilket resulterade i att jag gick upp tidigt idag. Det va dock lite planen för min lediga dag! Började lite lätt med att städa lägenheten och tvätta lite. Hängde ut tvätten på baksidan och gick här inne och sjöng mer högt än vacker till radion. Vid elva va jag klar och fixa till mig, ringde Fr O som va lite bakis. Hämtade in tvätten (allvarligt va snabbt det torkar ute!!) och gick ner till damenas. Läste min bok tills Fr O gjorde entré. Fick höra skvallret från igår (Måndagsklubben) alltmedans jag brände mig. Tog ett bad och 4 timmar från det att jag kom, åkte jag hem. Väl hemma satt J och käka pastasallad. Det va då jag upptäckte att jag bränt mig. Blev lite irriterad för det hade inte synds på stranden och jag hade dessutom smörjt in mig. Men men, in i duschen, ut ur duschen, på med kläder o blåsa håret. Sen åkte vi som planerat (Js förslag, hör å häpnas) till GeKås. Vi blev inte filmade av dokusåpa-teamet, inte heller hittade J några skor eller ett headset till sitt xbox360. Men men, deo fanns där iaf. Själv hittade jag 4 små söta skålar, en liten kanna att ha kaffemjölk i, samt en parfym. Skulle haft ramar men det fanns varken storlek eller den färg jag ville ha. Kvittot slutade dock på nästan tusen kronor så det va väll en dyr resa för att inte ha hittat det man skulle ha. Farfars brylkräm hittade vi med! Väl hemma, efter en finare middag på Burger King så tog vi en filt och två öl med oss och satte oss på baksidan huset. Svalkande och gott! Nu ska det bara renbäddas sen lär jag somna som en prinsessa!

Imån är det jobb ett par timmar, sen ska jag möta upp en gammal god vän för ett glas vin på Bodégan!

Nattinatti!

ungefär som en paradis ö

Sitter nu med morgonkaffet i högsta hugg. Man börjar väll bli äldre och mognare när man ställer klockan på halv 8 en måndagsmorgon när man inte börjar jobba förän kl 11. Men nu när allt egentligen är rätt så lugnt i min vardag så är det skönt att ta vara på sina lediga timmar på dagen.

På fredag åker jag o J upp till Åstol - längtar! Vädergudarna har än så länge utlovat fint väder tills på fredag och man kan ju hålla en tumme för att vår 5dagars vistelse på vår paradis ö blir likadan. Dock ska jag inte hoppas för mycket. Om man hade fört statistik över vädret vid mina besök där så är det större chans att det blir regn fem dagar i rad än solsken. Men ibland ska man väll ha tur - och jag är inte bitter!
Men OM det nu blir fint väder så hoppas jag på att jag o J kan ta oss en liten utflykt till klipporna bakom hans föräldrahem tillsammans med ett gäng vanliga och rökta räkor och lite (!) vitt vin. Utöver det så är planen att umgås med Js familj, sola och bada! En annan prioritet är att stänga av mobilen och lägga den i resväskan. Total avslappning och inga stressmoment alltså! Herregud - vi ska ju självklart ta en öl på rökeriet med!

Beställde lite grejer från Bubbleroom igår - en jättesöt klänning och en vit tunika till mig och ett par badshorts till J. Hoppas, hoppas dom hinner komma innan vi åker. (Js nuvarande badshorts är inte för fina, dock va han snyggast på stranden när vi va i Egyptem men sen hade ju 98% där speedos så det va ju kanske inte så svårt).

Nej, nu ska jag sortera lite tvätt och städa av badrummet innan det är dags för att gå och jobba.
Ska städa lite imån på förmiddagen med, vid lunch imån ska jag o Fr O till damernas.

Ha en fin dag på jobbet, standen eller vart ni nu befinner er. Känns dock som att de är de enda alternativen just nu.


♥ ♥ ♥

lite bilder

Jag och J har precis tryckt i oss färskpotatis, remuladsås, tzatziki, grönsaker och... fiskpinnar. (Finn ett fel liksom) Mycket gott dock! Go lunchlåda man har imån!

Blev rätt sent igår, va hemma runt två tiden! Men mycket kul och mysigt va det!

Har jobbat några timmar idag, Gick inte bara bra - utan jättebra! Kul!

Hade lite bilder på mobilen som jag tänkte dela med mig av:

   
Lite roliga skyltar o plancher


Lillayster äter en bamse med mos (se bild ovan)
Sjukt kul efter några öl

  
Från reed room när BFF + sambo va på besök

 
Påväg hem från damernas häromdagen såg jag ett skepp

 
Jag o min mini-kusin på midsommar ♥

 
Jag och Isa busade i soffan igår ♥



Nej, dags för disken!
Ha en trevlig kväll allihopa!


en av de vackraste

Har nu grillat och tagit en öl tillsammans med J på bakgården. Mys!
Ska iväg till Fr O och Isa, där min vän från London även är med sin 3 månader gamla dotter! Har köpt lördagsgodis till isa, sist jag va där när hon va sjuk så va jag inte så populär i slutet. Ska försöka fjäska upp mig igen.

En av de vackraste låtarna:

repris

Godmorgon!

Gud va spännande match det var igår! Jag och J hade dock missuppfattat avspark och trodde det va kl 19. När vi sätter oss vid tvn runt 19.30 så har det gått 72 min och står 3-1. Snacka om totalvändning till 3-3. U21 har det i sig, dom spelar enkel och rolig fotboll - eller iaf så ser det så enkelt ut och dom spelar för varandra. Underbart att se. Synd bara att det inte gick hela vägen. Tycker synd om han som la sista straffen. Det va nog dock inte på den lilla marginalen det föll. Snarare i 1a halvlek. Mer U21, vilka härliga pojkar!

Nu ska jag iväg till jobbet om lite mindre om en timma. Dags att fixa till sig!
Om jag brukar ha bra dagar på jobbet så va det en sjukt bra dag igår.
Effektivitet och vilja fick sin rätta betydelse, helt enkelt!

På återseende!

väntan delvis över

Nu har jag verkligen bara en sak kvar innan jag kan skicka efter mitt examensbevis!
Är nämligen rätt så säker på att Ex-jobbet inte behöver bearbetas mer, samt att jag klarade tentan jag hade den 5e juni. Blev riktigt, riktigt glad! Återstår bara en tenta jag haft släpandes ett år. Ganska irriterad på att jag har den efter mig! Men så länge jag vet varför så är det ju lugnt. Två månader och det är bara den kvar - jag ska f*n ta den!
Fatta gott eller!

Nu ska jag nussa, har precis sett en Wallander-film som jag lånat av mamma + sambo.

* * *

FAN VA GOTT ATT JAG KLARADE TENTAN!!!

en väntan

Just nu sitter jag mest här och väntar...

... på att jag ska börja jobba. (kl 15)
... på att J kanske vaknar en stund innan jag går. (Han har jobbat natt)
... på att håret ska torka. (Va på damernas i förmiddags och en dusch va rätt så behövlig.)
... på att kaffet ska bli klart.
... på att resultatet från både Ex-jobbet och min omtenta ska registreras. (kollat säkert fem ggr om dagen)

Vissa väntor är värre än andra kan man ju konstatera!


* * *

Har ju hängt på damernas nu några dagar och man både pratar högt och lyssnar på andra som pratar högt. Rätt kul vad man får höra ibland. Igår prata jag och BFF o min minikusin om dom som gjort tappra försök (läs: pojkar/män/gubbar) att tjuvtitta in. Detta kom på tal efter att vi pratat om vår stackars gamla klasskompis. Vid 18 års ålder hade han som en av sina arbetsuppgifter under sommarjobbet att gå in på damernas (mitt på dagen) och typ tomma soptunnorna osv. Han tyckte det va GANSKA jobbigt! Hur som helst - dom där tjuvtittarna. Det var en som dom upptäckte genom att hans fru satte in en grattis-på-50-års-dagen annons i tidiningen och tanterna på damernas kände genast igen honom. Han brukade nämligen ligga med kikare bland klipprona. Sen va det tydligen en som hade försökt klä ut sig till kvinna och gått in. Han hade inte heller lyckasts så bra. Men det vi tre ändå konstaterade var att det kanske (i männens öron) låter underbart och kanske till och med sexigt med lite drygt 200 nakna kvinnor på en strand. Men gud va fel! Det är nog bland det mest osexiga, oerotiska och osensuella badplatsen du kan tänka dig. Här samlas man för att man inte orkar ha nytvättat hår på standen och smink. Man behöver inte ha den nyaste fräckaste bikinin och bäst av allt, inga killar som går omrking och spänner musklerna efter ett år inlåst på ett gym. Underbart! Här ligger vi alla och vilar, läser och ser allmänt ofräsha ut. Vissa tanter är runt nittio år och jätteskrynkliga, dom har sina egna platser som man inte får ta. Men det vet man, så man lägger sig inte där. Alla gör vi även kärringdopp, går sakta i, tar höga A och sedan doppar vi oss och går upp ytterligare en oktav. Det är damernas - absolut inget sexigit. Kanske möjligen när vi smörjer in varandra med solkräm. Nä jag skoja, haha!

Nu blir det kaffe på trappen sen är det dags att göra sig iordning!



 


the new black

Helt klart värt att gå upp klockan halv nio sin lediga dag och gå ner till damernas och äta frukost runt hlav tio och sen stanna fram till ett. Blir ju bara så sjukt varmt sen och man bara bränner sig. Nej, så playan tidigt is the new black, helt klart!

Har sagt hejdå för ett tag till min söta vän!
Ses ju garanterat snart igen, men tänk va underbart livet vart om vi bott i samma stad!

Om en stund ska jag gå över till farmor o farfar. Både storebror och lillasyster fick ont om tid och kommer lite senare. Jag får underhålla dom (och stå i centrum) lite först, haha. Brukar ju inte ha direkt problem med det!

Luktar sol, salt och solkräm. Härlig kombination, lite svag svettdoft med!
Blir nog damernas tidigt imån med och hemgång runt ett. Ska jobba 15-21.

* * *

Vill även ägna Eve en tanke som åker till Grekland idag!
Ha det så skoj!

att hålla det man lovar

Snoozade i ungefär 45 min idag, underbart!

Skulle upp och ta en underbar dusch - men f*n va jag hatar vår dusch just nu. Det är stopp i röret och det verkar inte vara så att det är "någon" som ska fixa det. Jag o J har verkligen försökt men det blir bara värre. Får ta ett snack om det. Igen.

Fick ett sms från en butik igår om att rean nu skulle sänkas ytterligare med upp till 70% off. Lovely. Gick ner lite tidigare och in i butiken. Snacka om besvikelse. Ingenting! Såg nog typ 2-3 plagg med 70% off. Inte konstigt att jag typ va själv i butiken. Man kanske borde hålla det man lovar? Dock älskar jag butiken i övrigt.

Jobbade några timmar, många va nog på stranden och hängde inte hos oss.

Blir playan för mig några timmar imån med, ska träffa BFF och äta frukost på damernas runt halv tio, tio tiden. Kan inte stanna så länge, ska till farmor o farfar vid två, halv tre och sen kommer mamma o janne på kvällsmat. Ett glas rött till maten? Ja tack!

Brännan på halsen har lagt sig för den som undrar, haha. Va INTE så snyggt igår!

Nu är det snart fotboll!

Vill ni se en "fyllebild" klicka HÄR,

längtar till öa

Längtar tills vi sätter oss i bilen och kör oss upp mot Åstol!
Ska bli underbart kul!

Hoppas på sol också såklart, kanske blir det en repris av en av mina första vistelser där. Färska och rökta räker, vin och dynor på klipporna bakom Js föräldrahem. Men först och främst umgås med Js familj!


jag,



Nu kommer snart J hem!


vad händer med min blogg

Inte mycket det senaste - men har ni kollat ut eller, det är ju inte direkt att man vill rulla ner och sitta här och blogga liksom. Där va svaret, samt att jag inte fattar vad jag ska göra för att min data ska få internet igen, så jag väntar på att J ska hjälpa mig, Måste bara fråga han först,

Varför gör solen en så trött?
Gick upp rätt sent idag, runt tio tiden. Det är trots allt sista dagen för denna lilla semester så varför inte passa på att sova lite. Fixade lite hemma men insåg att J säkert ville sova lite längre för han ska jobba kväll nu i två dagar och därefter natt och vill säkert lägga om dygnet så att det inte blir så jobbigt. Åkte till damernas och låg och jäste i ungefär 4 timmar. Har bränt mig - på halsen. Enda stället jag inte smörjde in. Det är ju ett litet ställe man inte direkt tänker på. Så nu får jag gå omkring med illröd hals. Hur som helst, har vart hemma nu i 1,5 timma och verkligen inte gjort nått vettigt. Skulle plockat lite och tvättat Js träningskläder, men jag orka verkligen inte. Slänger i det imån fm så får J hänga upp det innan han går och sen plcokar jag ner det när jag kommer hem. Teamwork när man inte är hemma samtidigt!

Imån jobbar jag, ska bli både kul och skönt att komma in i en rutin. Vill verkligen bara jobba! Kollar efter jobb till hösten, men arbetsmarknaden ser, som förväntat och befarat, inte så het ut just nu. Men juli och augusti återstår ju, nått dyker säkert upp och jag kommer aldrig ge mig. Säger nån arbetslöshet, mellan två jobb och ofrivillig ledighet så kryper jag på väggarna av bara orden. Jag bara vet ATT det löser sig, men ännu inte riktigt hur!

Påtal om jobb så har min BFF en otroligt bra affärsidé: Bakisakuten. Det är precis vad det låter som: En akut hjälp för bakfylla. Hon berättade lite om ett internetdrivet företag som åker och handlar pizza, Donken mat, hyr ut film och kommer med läsk. Lågter det inte toppen en söndag när du inte orkar gå till matbutiken, pizzahaket eller vågar köra till Donken? Sen drog vi det lite längre att dom även kunde erbjuda huvudvärkstabletter, resorb, dagen-efter-piller och till och med socialt umgånge för dom som får lite ångest och vill ligga sked med nån. Lite eskort-firma kombinerat med pizza och film. Kom ihåg vart du läste det först, och vem som är upphovsman till dena geniala idée.

Ringde min söta farmor idag - jag, syster och bror ska till framor o farfar på onsdag. Har dock haft ett hektiskt schema sen examen. Först en veckas jobb, komplettering på ex-jobbet följt av gediget besök i hemstaden av både BFF och Js syster. Allt har verkligen gått i ett. Hur-som-helst hon blev jätteglad nät jag ringde vilket på ett vis frambringar dåligt samvete för att jag inte tagit mig tiden att gå över och säga hej eller bara lyft telefonen och sagt hej. Dåligt barn-barn. Tröstar mig med att jag trots allt tänk på dom!

På onsdag kväll kommer även mamma + sambo hit. Det blir en enklare middag med pastasallad och lite vin. Inplanering av lillasysters överasknings minitripp ska ske! Tror det kommer vara populärt! Jag tycker det ska bli kalas iaf!
Har i dagarna även fått möjlighet att träffa min gamla hemsedals-kombos bäbis: Jolene!
Underbart söt! Har inte vågat hålla i henne ännu, men ska ta tag i mig själv och göra det nästa gång vi ses. Dom är så sjukt små när dom är blott tre månader. Har sett henne på kort och så men inte helt otippat fick jag tårar i ögonen första gången "live" ändå.

Håller på att laga mat nu, inte alls kul när J inte är hemma.
Dock njuter jag lite av ensamheten, samtidigt som jag om en timma eller två kommer tycka det är tråkigt.

Ha det kalas!

rädd

Ingenting är värre än när någonting händer ens närmsta!
Det är då som ordet rädd får sin rätta betydelse.


bff in da town

Idag anlände BFF+sambo till stora staden Varberg! Kärt återseende, såklart!
Det blev en bowlingrunda som jag allt annat än briljerade i. Men men, ni som känner mig vet ju att jag tycker att sport inte är viktigt att vinna, det viktiga är att man deltar och har kul. Mmm... säkert!
Men har lite lust att hålla med J (inte för att det va fel på bowlingkloten ellerså) men är bowling verkligen en sport?

På tal om sport. Sverige-Malta igår.
Tror vi kan glömma VM och sluta tro på att Sverige är så jävla grymma. Det är dom inte - inse!
Men det är ju alltid kul att se en match med massa mål... mot ett lag vars land har ca 400 000 invånare,
Och aftonbladet snokar i vad Zlatan och Källström anser om varann - spelar roll?

Lillasyster är Oslo, vilket betyder att jag är i Lindberg och ser efter Chilli.
Just nu ligger hon vid mina föttre och sussar så gott!

Dags för kudden kanske?
Ska jobba några timmar imån!

* * *


Eftersom jag jobbade till 18 idag o skulle ta bussen kl 18.30 betydde det att jag inte träffat J å hela dagen.
Men vem står inte utanför butiken när jag ska stänga? Jo, min J!
Följer mig ner till bussen så att vi kan få 20 minuter ihop! Kärlek! ♥

resumé

Har hänt ganska mycket de senaste dagarna, så jag vet inte riktigt vart jag ska börja?!

Efter examensdagen (läs: i torsdags) va jag rätt bakis, men fick ett samtal som gjorde att jag rykte upp mig och jag o J städade iordning lägenheten. Får man Dubai-besök så får man ju ställa upp att dammsuga och drick lite vin. Gick lättare ner än förväntat, det ena ledde till det andra och klockan två på natten gick vi hem från Bodegans pianobar. Somnade runt 04.30. Va ganska nöjd när jag vaknade klockan åtta för att gå till tentan (jag vet... skäms på mig).
Tentan gick över förväntan!
Men det har jag ju sagt två gånger förr så det är väll typ 90p eller nått...

I fredags bar det även av till Falkenberg och student för vår morbrors, sambos, dotter. Mycket trevligt!
Underbart att se att en glad, söt, partypingla, som är friidrotts intresserad ha ett VG och resten MVG.
Hon hade fått stipendie och allt från skolan för att hon hade haft bäst betyg!

Va ganska trött när vi kom hem runt halv-nio snåret - men det va bara att börja packa.
Lördagen - Söndagen var det Danmark! Lillasyster fyllde 20 vilket givetvis skulle firas!
Blev två riktigt trevliga dagar!

I måndags jobbade jag och likaså igår men med lite annorlunda arbetsuppgifter. Följde med min chef till Kinna-butiken som skulle byta lokal. Tack och lova bara vägg-i-vägg, vilket betydde att lagret inte behövde flyttas. En dag fylld av fart och fläkt helt enkelt. Väldigt roligt och kul att träffa lite folk från de övriga butikerna.

Idag blev vårt ex-jobb helt klart - inskickat till slutgiltiga versionen, samt utlämnad till de företag som deltagit.
Nu ska det bara godkännas från alla håll - och förhoppningsvis publiceras.
Ska även upp till sverige-chefen nästa tisdag.

Idag började J även på sitt sommar-jobb (och förhoppningsvis framtida jobb) och han verkade tycka att det var både bra och kul!

Phu... ja det va väll en kort och konsist resumé av vad jag har haft för mig!
Imån kommer BFF+sambo, ska bli underbart!

Vad händer nu närmast? Fotboll såklart!

today is the greatest


min ex-jobbs grupp

  
cermoni och efter
  
tapaslunch och div. mail läses upp...
  
  
  
poängpromenad och en sista telebildsändning med Jan med mera.

´ 
strandtåget till Johns Place.
  
  
  
middagen...

  
  
c n b...

   
  
singstar hos anna

godnatt bcp...

... ni är kärlek för mig!



Tack för en toppen dag!



Bild brutalt stulen från lillasyster.

glass

Idag har de sista grupperna redovisat sina examensarbeten - intressant och framför allt roligt!
Imån blir det examensdag - nu ska man alltså vara redo för att möta arbetslivet som butikschef eller något annat som faller under det. Har aldrig känt mig mer redo! Jag vill ut, NU!!

Nu blir det glass med Fr O och hennes underbara dotter, Isa!

J tentapluggar och vill nog helst av allt ha mig ut ut lägenheten...

RSS 2.0