Det gick väll si-så-däär...

Rockband-dealen gick sådär. Känns som att föregående inlägg va i kaxigaste laget. När Jonas kom hem i fredags hade vi en underbar kväll tillsammans som slutade med att jag vid ett svagt ögonblick (han hade vart borta i en vecka och hällt i mig 4 öl efter en hård jobbvecka) lovade bort mitt Visa-kort dagen efter. När jag kommer hem från jobbet står det ett rockband-trummset i vardagsrummet... men ingen låda under sängen. J är just då iväg o spelar tennis och tydligen hade det blivit lite stressigt för han hade inte hunnit plocka undan trummorna innan han gick hemifrån, o han skulle ju ha det när han kom hem igen. Förövrigt kom han hem lagom till att jag inte skulle kunna få ro till att vila, sen va det helt omöjligt när man sitter o lyssnar på någon som sackar efter i takterna och är helt överlycklig för att denna underbara leksak befinner sig i hans vardagsrum. Rätt kul att se hans min när han spelar, han ser helt överlycklig ut och ögonen blinkar liksom till lite då och då...

Men, jag ska ha den där lådan under sängen, jag ska inte ge mig!

Igår kväll va vi hos Malin o grillade, jag blev jätte trött tidigt, men piggnade till allt eftersom kvällen gick. Super mysigt att se sin BFF igen. Framåt, runt omkring mitt i natten gick vi hem och Liza skämde upp oss och sa att det fanns påhoppare och våldtäktsmän i skogen där vi gick. Fruktansvärd promenad! Somnade dock innan jag ens han lägga huvudet på kudden...

idag har jag, mallan och lukas vart vid ankaret och solat. J va hemma, han hatar stranden och hade säkert jättekul med sin leksak. Ikväll ska vi iaf på Batman-filmen. Ska bli skoj!

Nu ska jag duscha! Luktar solnining!

Ha det kalas!

Rockband-dealen

Alla som är intresserade (eller som har en pojkvän som är sjuuuukt intresserad) vet att imorgon släpps Rockband. Kostar lite drygt 2000 spänn, men har man som jag ingått ett avtal med sin sambo att ett Rockband inte kommer in i lägenheten förän han skaffat en "under-sängen-låda" så går kalaset på lite mer. Jag vägrar ha mer lösa prylar som ligger överallt runt hela TV-avdelningen i vårt hem. Så det nya priset för ett Rockband hamnar på lite drygt 2500:-. Är det verkligen värt det?

* * * *

Det va ju synd att Christian Olsson skadade sig igen igår. Måste kännas sådär med ett års rehab och på tredje hoppet så blir man skadad på nytt. Hur som hellst - måste media lägga ut sånna här bilder?

Christian Olssons sista hopp i karriären?

Jag menar det måste ju funnits någon bättre bild? Bilden är tagen HÄRIFRÅN.

Ha det kalas!

hur är man ledig, när man är ledig?

Varje gång jag är "ledig", dvs det som klassas som att vara ledig - ledig från jobbet, ledig från skolan osv - så känner jag mig aldrig ledig. Förutom på söndagar och de två senaste söndagarna så har jag haft en riktigt praktbakfylla. Så då har jag sovit bort hela dagen och legat som ett kolli i sängen och vart allmänt ofräsh.

Nu sitter jag i vart fall här - på min lediga dag - och känner mig stressad över att jag måste ta vara på dagen. På min lediga dag va jag tvungen att gå upp kl kvart i nio för att vara med på ett telefonmöte med jobbet och sedan va man ju såpass pigg att det va ju inte tal om att gå o lägga sig igen. Väntade till kl 10 o ringde butiken för att tala om vad som sades. Efter att jag berättat allt som sagts började vi diskutera en specifik sak med rean och helt plötsligt va det mycket folk i butiken, så min underbara kollega säger: Kan jag ringa dig sen så kanske vi kan komma på en lösning?
Men då sa jag nått (och jag hoppas J läser detta och blir stålt): Nej, lös det om ni kan och kan ni inte så får det vänta tills imån, nu vill jag vara ledig. Det kändes så skönt, mina andra "lediga dagar" har jag antingen fått hoppa in pga sjukdom, gått ner frivilligt bara för att jag är nyfiken på hur det går, blivit uppringd för att någon undrat något eller vart på telefonmöte (som idag) kl 9 på morgonen.

Bortsett från att jag inte kan ta vara på min lediga tid och koppla bort jobbet (vilket jag ständigt jobbar på) när jag är ledig så är det hur kul som hellst. Mycket att tänka på och egentligen precis så som jag föreställt mig.

* * * *


Jag har en liten bekännelse att göra: Jag har inte sett SATC-filmen ännu! Lite dålig stil känner jag...

* * * *


På fredag kommer min underbara vän till Varberg med sin sambo. Hon fyllde 24 (lammkött) i går och ska ha en liten fest på allmänhetens begäran. Helgen kommer alltså ägnas åt henne! Dessutom kommer J hem i helgen och stannar i två veckor, kan det bli bättre? Mina två älsklingar i Varberg på samma helg!


Lukas och Malin! Nyblivna sambosar!


Nu ska jag fortsätta vara ledig! So long party people!

Ha det kalas!

Lilla mamma fyller 50 o standup på majas

Mamma firar sin 50årsdag:
Började lite lätt med paket o bål i en lokal lånad för ändamålet:
   
  
På bilden nedan öppnar mor paketet från mig o syskonen + J1 och J2
 
Här blir hon glad för hon inser att det är en sprillans ny kamera hon fått!

Sen drog vi till Världshuset för en att käka ihop, det såg ut såhär:
    
Bror o J2 (som anstränger sig för att inte blunda på alla kort jag tar), Jenny o sis, mamma med karl, bror...

... och J1

När middagen var avklarad så va det dags för att åka till Majas vid havet för lite stand-up.

   
J2 körde mig, bror o J1 till majas för det regnade. Supersnällt! Det såg ut som ovan.


Bror o J va verkligen på g!

   
Hasse Brontén, David Batra och Måns Möller


Man får ju hålla sig framm när en kändis är i närheten, eller hur ;)
Frågan för dagen, vem blev bäst på bilden, jag eller Batra?

   
Sen va det nått reggaeband som spelade som Måns Möller joinade till brors stora förtjusning. Och J va som vanligt underbar!

Kvällens look-a-like:

 
Bartendern på majas som jag o min bror tyckte va alldeles slående lik Anders Wendin i Moneybrother.
Bilden till höger är tagen härifrån.

Sjukt bra helg alltså!

Ha det kalas!

en historia i bilder

Här kommer lite bilder från den senaste tiden!

9/7 - 08
 
Afterwork med jobbet! Vi va 4 av 7, men lika glada va vi för det!
Träffade O/E och Söder o joinade dem efteråt:
 

13/7-08
Jenny mfl spelar på socitén
 
Hennes hemsida kan ni besöka HÄR.

Winnerbäck 16/7-08
Förfest:
   
Syskonen E, kärt återseende från London, Dubai och Bohuslän, samt jag o en underbar vän!

Konserten:
   
Snålisar som tittar in och folk med diverse roliga regnkläder!

Winnerbäck o Miss Li

Senare på Bodegan:
  

Nu ska vi se om jag inte kan få upp lite bilder från helgen också!
Ha det kalas!


det va en regnig men rolig helg i Varberg

Nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imån o jobba. Stora rea-starten imorgon o en del förberedelser behöver göras.

Hade en helt underbar helg med J och familjen. Mammas 50-års middag va trevlig och kvällen ute på majas var rolig. Lägger upp mer bilder imån, men här kommer ett smakprov:


Bror, J och jag på Majas.

Synd att vädret blev så dålig under lördagskvällen bara och att ölen slog till så hårt... men det är väll så det ska vara!
Fick en bild tillsammans med mig o en kändis igår, kul.
Nu ska här sovas.

Ha det kalas!

späckat

Känns som att mitt schema är späckat, både med jobb o diverse aktiviteter. Ikväll är det dock lugnt, ska äta lite mat tillsammans med J och se en film. (Samtidigt som vi tvättar och jag går in mina skor så att jag inte ska få ont i fötterna imån - man får helt enkelt organisera sin tid)

Imån fyller lilla mor 50 år, skulle vart med henne på Kicks idag och kollat när hon blev sminkad, men pga sjukdom hos en annan så fick jag hoppa in på min lediga dag. Kändes sådär, men vad ska man göra? Han springa förbi o säga hej iaf och då var hon nästan klar:

Vist blir hon snygg?


I helgen är det ju wheels and wings med, vilket betyder att jag o J ska försöka hålla oss inomhus och så lite nere i smeten som möjligt. På lördag efter 50-årsmiddagen ska vi och brosan till Majas vid havet och gå på stand up. Hoppas det blir bra!

Inom kort kommer bilder från:
1. Jennys spelning på såsen
2. Jerra o Jessicas Varbergs vistelse
3. Winnerbäck
4. Helgen

Ha det kalas tills dess!

Once upon a time

Idag vaknade jag innan väckarklockan ringde, studsade upp ur sängen klockan kvart i 7. Kan det ha att göra med att jag somnade på soffan klockan nio igår efter 4 avsnitt SATC? Jag han i vart fall städa och diska här i morse. Va en väldigt krävande dag igår, måndagar brukar kännas så. Men, vi han minsann med mer än vad jag väntat mig!

Ikväll kommer J, tillsammans med sin syster och en barndomsvän. Imån är jag ledig + att blir det Winnerbäck. Hoppas på att vi hittar på nått kul imån under dagen.

Nej, nu ska jag ner till jobbet!
Ha det kalas!

Jenny from the block vs. Jenny with the but

Igårkväll va jag o J hos familjen O/E och åt middag. Jag o Isa lekte i hennes rum - den tjejen har sjukt många roliga leksaker och böcker. Det är roligt nu när hon börjat prata lite, tex när jag va ivägen då sa hon bestämt: Akta! Målmedveten ung dam, hon vet vad hon vill! Trots allt hennes rum, då får man ju göra som hon säger. J tyckte hennes plast tusenfoting som spelade när man trykte på fötterna va rolig, min favo är en bok om en liten kille och så kan man dra i olika flikar i boken så flyttar han på sig på bilderna. Jag är mer lätteroad.

Idag ska jag o pappa ner till Socitén och kolla på Jenny Almsenius. (här är hennes myspace, och här är hennes hemsida) Vi gick i samma klass under gymnasiet och det va ju även då som Jennifer Lopez släppte sin låt "Jenny from the block", fast vi sjöng alltid "Jenny with the but" eftersom hon då fick mycket possitiv respons för sin rumpa. Kul, kul!

Idag åkte min syster till Oslo för att kolla lägenheter och åka ut till en ultra butik för ett eventuellt jobb. Hoppas att det går bra för dom!

Nu ska jag göra mig iordning för konserten!
Ha det kalas

det regnar här i staden idag, men solen lyser inom mig

Min lediga dag och det regnar, inte populärt!

Dagen har dock startat bra, fick samtal från RC som vart otroligt glad över en prestation jag gjort på jobbet.
7650 kr, på EN kund!
Såhär va det: Kunden va inne i måndags och sa att han inte skulle handla något utan ville bara titta på kostymerna vi hade. Han ville ha med mycket ull i (andas bättre) vilket jag visade i både mörkt och ljust. Efter att jag visat de lämpliga kostymerna som skulle passa honom så tackad han för sig och gick. Dagen efter, alltså igår kom han tillbaka och va då lite inne på att prova hur de kändes på. Han hängde undan och gick för att luncha och när han kom tillbaka provade han alltihop en gång till. Till slut gick han gladerligen ifrån butiken med 4 kostymer, 4 skjortor och en hög med slipsar.
På telefonmötet i morse lyftes jag fram vilket såklart gjorde mig glad!

I övrigt så har veckan hittills vart rätt jobbig, mycket att tänka på, men jag tycker att är det något jag vet halvt-om-halvt så är det bättre att jag ringer o kollar med någon. Att det vart problem med både strömmen och kassan är väll ochså en grej som stört till det hela. Men det löste sig!

Kan det sluta regna, jag hade ju planerat att vädra täcken, kuddar och sofföverdraget idag!
Ikväll blir det öl med två (förhoppningsvis 3) av tjejerna på jobbet!

Känns som det enda jag tänker på är budget, jobbet, budget och J. Det är väll så det blir?

Ha det kalas!

vilken underbar helg

I fredags kom J hem från ön, hade fixat lite käk så efter att vi suttit ute med grannarna och pratat en stund åt vi grillad kyckling, potatis-sallad, tre sorters melon, annanas och physalis. Sen satt vi bara och jäste ute i den ljummna sommarkvällen. Gud va härlig väder det vart i helgen! Man tar verkligen vara på de dagarna det är fint, allt blir som mycket enklare på nått vis.

Ser det inte gott ut?


Igår (lördag) efter jobbet tog vi med en ryggsäck full med öl, gick o köpte varsin megasallad och promenerade ner till ankaret och satt o tittade ut över havet i flera timmar. Fantastiskt mysigt!
 
Vist ser det underbart ut? Jonas converse fick också följa med!

Den bästa och jag!

När solen gått ner gick vi hem och gjorde oss iordning för Socitén. Vann på Black Jack och vi träffade en vän som var hemma från Dubai vilket va jättekul!

Helt underbar helg, imån åker den bästa igen.

Ha det kalas!

nån som har några fler?

Oj vad man samlar på sig matkassar!
Har en liten fortsättning på min städning från gårdagen, men det är inte mycket kvar så snart ska jag iväg till playan! Upptäckte bara att det va fullkomligt omöjligt att stänga påslådan.

Nån som vill köpa? Säkerligen ett värde av 50 kr ;)


Nej men allvarligt, det är ju helt katastrofalt omiljövänligt att köpa massa påsar som man aldrig återanvänder utan tillslut bara gör en soppåse med påsar i och slänger. Ska göra mitt bästa framöver för att återanvända matkassarna. Hittade även en matkasse från mitt gammla jobb, det va lite mer än 2 år sen jag slutade jobba där. (Btw, underbar arbetsplats, den där Ultra butiken)


Ultra Bryn rocks!


Såhär i slutspurten på städningen och med en bild på en Ultra-påse måste jag ju bara nämna Maia, en tjej jag lärde känna på Ultra Bryn i Oslo. Det man kan säg om Maia är att det finns ett begrepp som heter att "arbeta med fart" och så finns det "Maia-fart", sen finns det "rent" och så finns det "Maia-rent". Oj vad man kan sakna Oslo ibland alltså... kanske blir lite mer besök där i framtiden, har vart lite rädd för att åka dit för att jag inte kan styra min känsla över att vilja flytta dit igen. Men nu är ju allt så toppen här, så nej, Sverige, Varberg it is.

Nu ska jag fortsätta va bara tvungen att visa min pås-hög.
Ha det kalas!

en låt på hjärnan

Han är väll bara för underbar!?

http://www.youtube.com/watch?v=kFDoWyZFvJk


snart smäller det

På måndag blir jag ansvarig för butiken i fem veckor framöver, tror det blir fem roliga, utmanande och inte minst en fot in för en framtida arbetssituation. Känner mig faktiskt tryggare än vad jag trott, min chef har satt in mig i allt som jag behöver veta, och gud va kul det är att få se på siffror i företaget som man inte haft en aning om förrut som säljare, att få se helheten på ett helt annat vis. Lite nervöst, men fasen va jag ska jobba för att få en bra referens att ta med mig sen!! Äntligen kom rätt tillfälle att visa framfötterna på ett mer utmanande plan!


Jag? Bilden är lånad härifrån:
http://flickr.com/photos/laura_vancane/365849094/



Nu ska jag städa klart, sen ska jag ner o jobba en stund!

Ha det kalas!

She's got the look

Idag har jag vart o fixat frillan - jag e så snygg! Och mycket, mycket fattigare!


Lite ljusare, och mycket fräshare toppar!


Nu ska jag ut på andra äventyr...
(...bland annat bodybalance ikväll, kan nog bli en rolig syn, men efter att ha surfat lite om ämnet så har jag förstått att det ska hjälpa en att stressa av. Låter ju helt perfekt för mig! Som alla pass får man väll bara ge det några gånger innan man fattar grejen.)
Ha det kalas!

RSS 2.0