ungefär som en paradis ö

Sitter nu med morgonkaffet i högsta hugg. Man börjar väll bli äldre och mognare när man ställer klockan på halv 8 en måndagsmorgon när man inte börjar jobba förän kl 11. Men nu när allt egentligen är rätt så lugnt i min vardag så är det skönt att ta vara på sina lediga timmar på dagen.

På fredag åker jag o J upp till Åstol - längtar! Vädergudarna har än så länge utlovat fint väder tills på fredag och man kan ju hålla en tumme för att vår 5dagars vistelse på vår paradis ö blir likadan. Dock ska jag inte hoppas för mycket. Om man hade fört statistik över vädret vid mina besök där så är det större chans att det blir regn fem dagar i rad än solsken. Men ibland ska man väll ha tur - och jag är inte bitter!
Men OM det nu blir fint väder så hoppas jag på att jag o J kan ta oss en liten utflykt till klipporna bakom hans föräldrahem tillsammans med ett gäng vanliga och rökta räkor och lite (!) vitt vin. Utöver det så är planen att umgås med Js familj, sola och bada! En annan prioritet är att stänga av mobilen och lägga den i resväskan. Total avslappning och inga stressmoment alltså! Herregud - vi ska ju självklart ta en öl på rökeriet med!

Beställde lite grejer från Bubbleroom igår - en jättesöt klänning och en vit tunika till mig och ett par badshorts till J. Hoppas, hoppas dom hinner komma innan vi åker. (Js nuvarande badshorts är inte för fina, dock va han snyggast på stranden när vi va i Egyptem men sen hade ju 98% där speedos så det va ju kanske inte så svårt).

Nej, nu ska jag sortera lite tvätt och städa av badrummet innan det är dags för att gå och jobba.
Ska städa lite imån på förmiddagen med, vid lunch imån ska jag o Fr O till damernas.

Ha en fin dag på jobbet, standen eller vart ni nu befinner er. Känns dock som att de är de enda alternativen just nu.


♥ ♥ ♥

Kommentarer
Postat av: Caroline

Speedos är ju det hetaste som finns ;)

2009-07-01 @ 15:02:15
URL: http://ecarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0