tisdagarnas räddning

Efter en något mindre produktiv och långdragen dag så är allt inför morgondagen delvis ordnat. Bara att öva hemma på vad som ska sägas och försöka lägga fokus på att inte flumma till det som jag säkert och sedvänligt brukar göra under redovisningar. Men, imån gäller det för betygssättningen värderas tydligen inte enbart på rapporten, utan även på framförandet. Hatar redovsiningar dock, känns inte alls motiverande. Tänk sen då när man ska redovisa sitt ex-arbete. I'm gonna die!

J hade sin första tenta idag och han lät måttligt besviken när han insåg att han skulle köra bil senare i eftermiddag - en öl hade han nog inte tackat nej till. Hoppas det gick bra!

Inte så mycket skriverier om matchen från igår, varken på bloggar eller på div innebandysidor, mest fokus ligger på spelarnas ersättning under VM. Blir det bojkott av VM eller inte?

Ikväll blir det Uggly Betty och DHW - tisdagar är inte så jobbiga iaf. Annars tycker jag att tisdagar suger lite. Det är långt ifrån helgen som precis var och way to long tid tills nästa helg. Men med en inbokad tv-afton så känns tisdagar lite bättre.
Nu är det hemgång!
Ha det kalas!


Kommentarer
Postat av: Thessan

Det kommer säkert gå asbra på redovisningen imorgon :)



Lycka till! ^^

2008-10-21 @ 18:04:22
URL: http://tetzi.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

Lycka till, bajs!

2008-10-22 @ 12:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0