Stockholms weekend

Som ni säkert läst här innan så var jag i Sthlm i helgen. Vi startade vår lilla roadtripp kl 9.52 i Varberg och tog tåget upp till Göteborg där Jessica stog på perongen o väntade. Det första vi gjorde innan roadtrippen skulle starta va att käka en stadig frukost på Espresso House, sen bar det iväg... Första stoppet blev i Gränna, där vi givetvis kollade in hur man gör polkagrisar.


Efter ett litet stopp på Max och Systembolaget i Linköping, bredvid Ikanohuset bar det av till Kolmården. Det såg ut så här:
 Jävligt psyko haj måste jag meddela. Han va ju inte riktigt frisk i huvet, har haft mardrömmar om honom och hans blick! Men i övrigt var där många fina djur... dessvärre träffade vi inte den där Jonas som alltid är på Kolmården på TV.

Väl framme och installerade på rummet bar det av till Dollys Saloon, jäkla massa mat va det iaf. Vi hade lätt kunnat beställa in en talrik med käk och ändå bli mätta, men det är ju som säkerligen bekant, en oskriven regel att så gör man icke.

Efter maten däckade vi på vandrarhemmet o vaknade utsövda o glada klockan 9 på morgonen. Tog tunnelbanan ner till city i spöregnet (regnade förövrigt skitmycket hela lördagen o söndagen)
Här är vi på tunnelbanan:
Väl nere så mötte vi upp Lars o Jerra på centralen och fikade (frukost) lite:
Men där skjildes våra vägar för en stund, eftersom boysen skulle på tvspelsmuseum och jag o Jessica mer kände för att kolla i affärerna. Shopping resultatet blev dock enbart tre paket med turkåsa och bruna påskfjädrar från Åhléns. Vädret förstörde mitt shopping-mood. Men vi trotsade regnet och gick o kollade på Sergels torg, som förövrigt ser minre ut i verkligheten än på bild o på TV.
 
Efter lite vila på rummet va det förfest o sen bar det av till Globen (fast det va på Hovet konserten var)


Mycket bra konsert, men en aning lång... 2,5 timma.
Somnade återigen för att vakna upp ett flertal gånger av skumma människor i rummet bredvid.
Vaknade ändå relativt utvilad o väl ute ur Sthlm va det frukost på Donkan. Det va dessvärre inte lika många äventyrliga stopp påvägen hem som på uppvägen.


Så kan det se ut när man är på weekend!

Ha det kalas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0